Hoe we helpen

H

U hebt over ons gehoord en wilt aan de slag met brede welvaart, sufficiëntie, selectieve groei of postgroei, maar u vraagt zich af: waar te beginnen? Hieronder leggen we uit hoe we helpen.

Professionele ondersteuning voor overheden en ngo’s

Bent u politicus, bestuurder of beleidsmaker, op lokaal, regionaal of landelijk niveau, en bent u beniewd welke stappen u nu al kunt zetten om postgroei in de praktijk te brengen? Bij deze en andere vragen bieden we u graag inspiratie, advies en ondersteuning. Binnen Sufficiency bundelen ervaren adviseurs uit gerenommeerde organisaties hun expertise. We beschikken over de nieuwste inzichten over de implementatie van postgroei in alle relevante sectoren, variërend van de inrichting van de economie, de sociale zekerheid, de landbouw, de zorg en mobiliteit. Bovendien hebben we jarenlange ervaring met beleidsadvies en -implementatie in de publieke sector en met politiek-bestuurlijke processen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. We bieden onderzoek, advies en ondersteuning bij implementatie, altijd in de vorm van maatwerkoplossingen op basis van de vraag van onze opdrachtgevers. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier, dan plannen we een vrijblijvend verkennend gesprek in.

Lezingen, (in-company)trainingen en interviews

We geven lezingen, (in-company)trainingen en interviews voor tal van organisaties, van overheden tot bedrijven, van ngo’s tot politieke partijen. Ook verzorgen we regelmatig publicaties en optredens in de media. Neem voor overleg over de mogelijkheden contact met ons op.

Contactformulier

    Recente berichten

    Nu al een zesde druk!