Over Postgroei Nederland

O

Wij zijn Postgroei Nederland, een groep betrokken professionals die samen het tijdperk na de groei doordenkt en verbeeldt en daarover schrijft, spreekt en adviseert. Wij zijn pioniers op het terrein van postgroei en beschikken over de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de praktijk over de manieren waarop mensen en organisaties katalysatoren kunnen zijn van de sociaaleconomische veranderingen die de 21ste eeuw van ons vraagt. Wilt u meer weten over Postgroei Nederland: lees dan over onze deelnetwerken en hoe we helpen.

Deelnetwerken

Postgroei Nederland bestaat uit twee deelnetwerken:

Over Postgroei Nederland, initiatiefnemer van het boek 'Er is leven na de groei'.
  1. Schrijverscollectief Postgroei: een groep deskundigen uit 11 verschillende politieke partijen. Deze denktank heeft een jaar onderzoek gedaan om het tijdperk na de groei te doordenken en te verbeelden. Dit heeft geresulteerd in het boek: Er is leven na de groei: Hoe we onze toekomst realistisch veiligstellen. Dit nieuwe verhaal voor Nederland is ambitieus, wetenschappelijk gefundeerd, waardengedreven, sociaal en realistisch. Aan de hand van kleine en grote verhalen neemt het boek je mee naar het Nederland van 2040. Daarbij passeren vele concrete verbetervoorstellen de revue, voor de inrichting van de economie, de sociale zekerheid, de landbouw, de zorg en mobiliteit.
  2. Adviseursnetwerk: een netwerk waarin ervaren adviseurs uit gerenommeerde organisaties hun expertise bundelen. Wij bieden professionele ondersteuning aan overheden en ngo’s en geven lezingen, (in-company)trainingen en interviews.

Dit is wie we zijn: vanuit bevlogenheid bouwen aan werkbare oplossingen.

Misschien hebt u over ons gehoord en bent geïnteresseerd in postgroei, maar u vraagt zich af: waar te beginnen? Op deze pagina leggen we uit hoe we helpen.

Recente berichten

Bijna in de winkel!