Over Sufficiency

O

Wij zijn Sufficiency: een centrum voor onderzoek en advies rondom brede welvaart. Bedrijven en overheden staan voor de grote uitdaging om binnen één generatie onze economie en samenleving binnen de draagkracht van de aarde te brengen. Wij geloven dat het mogelijk is om deze uitdaging aan te pakken en tegelijkertijd onze welvaart te behouden en het welzijn van mensen te vergroten. De sleutel hiertoe is focus op kwaliteit. Deze focus haalt het beste in mensen en organisaties naar boven. Deze focus creëert meer toegevoegde waarde en welzijn voor klanten en inwoners en versterkt de veerkracht van mensen en de aarde. Meer kwaliteit voor meer stakeholders, nu en straks, noemen wij sufficiëntie. Want brede welvaart realiseren we niet met meer van hetzelfde, maar met meer kwaliteit. Daarom helpen wij overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties om de beweging te maken van meer naar beter.

Sufficiency is voortgekomen uit onze denktank.

We bieden altijd maatwerk

Elke context en elke organisatie is verschillend. Onze ondersteuning in de vorm van onderzoek, advies en implementatie is daarom wat ons betreft altijd maatwerk. Als u ons een verzoek stuurt, dan plannen we een (telefonisch) voorbereidingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen voor het optreden en hoe we daar rekening mee kunnen houden.

Neem voor meer informatie contact op met Paul Schenderling, via p.schenderling <at> sufficiency.nl of 06 – 23 19 58 60 of laat een bericht achter via het onderstaande contactformulier, dan plannen we een vrijblijvend verkennend gesprek in.

Contactformulier

    Recente berichten

    Nu al een achtste druk!