Frank Maas

F

Frank Maas is in zijn werk steeds gericht op maatschappelijke impact. Dit deed hij in het verleden als leidinggevende in het MBO, adviseur bij Berenschot en inmiddels als oprichter en adviseur bij bureau Goed geschud, toezichthouder in het onderwijs en commissielid bij FONDS21.

Het werken aan gelijke kansen speelt een belangrijke rol in zijn werk. Hij is gespecialiseerd in het vormgeven van strategische trajecten waarin samen met de praktijk op een inspirerende en creatieve manier nieuwe concrete oplossingen worden ontwikkeld voor maatschappelijke vraagstukken. Zijn opdrachtgevers zijn divers en bestaan onder anderen uit grote gemeenten, onderwijsinstellingen, publiek private samenwerkingsverbanden en ministeries. Daarnaast is hij als onafhankelijk lid van de denktank Postgroei Nederland betrokken geweest bij de totstandkoming van het boek Er is leven na de groei.

Ook is Frank Maas een van de initiatiefnemers van RoodGroen, de beweging die ijvert voor één sterke, linkse beweging waar niemand omheen kan. Frank ziet verbindingen die andere niet zien. Hij heeft een scherpe geest en een stortvloed aan innovatieve ideeën. Hierbij weet hij mensen te inspireren en mee te nemen in veranderingen.

Frank Maas

Recente berichten

Nu al een achtste druk!