Boek ‘Er is leven na de groei’ in de media

B

Er is veel belangstelling voor het boek Er is leven na de groei in de media en dat is mooi! Want daarmee ontstaat er steeds meer draagvlak voor verandering die écht zoden aan de dijk zet. Bij ministeries, decentrale overheden, bedrijven, politieke partijen, onderwijsinstellingen en media. Hieronder staan wat recente media-uitingen die je kunt delen in je eigen omgeving of organisatie om het lopende vuurtje aan te wakkeren.

Kranten
Radio, tv, podcasts en andere media

De boekpresentatie op 22 november in Pakhuis de Zwijger was heel enthousiasmerend en de zaal was afgeladen vol. De uitgever, Evert de Vries, deed de oproep om ook lezingen te organiseren in de rest van het land. Wil je een lezing bij jou in de buurt organiseren? Neem dan contact op met Evert via evert <at> botuitgevers.nl. 

Over de auteur

Paul Schenderling

Paul Schenderling is econoom, schrijver en spreker. Hij adviseert en schrijft over sociale en ecologische vraagstukken vanuit een economische invalshoek. Hij heeft ruim 10 jaar onderzoeks- en advieservaring en ervaring met politiek-bestuurlijke processen, op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Hij is oprichter en programmaleider van Postgroei Nederland. In nauwe samenwerking met de deskundigen uit deze denktank schreef hij het boek 'Er is leven na de groei: Hoe we onze toekomst realistisch veiligstellen'.

Hier kunt u zich aanmelden om een maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen met de nieuwste inzichten over brede welvaart en postgroei.

reactie

Recente berichten

Nu al een achtste druk!